Σελίδα 1 από 1

Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2010, 12:39
από ethe
Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2010
7848
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΣΤΗΝ Ε.Θ.Ε.

Σημαντική ήταν η προσέλευση αναλυτών και διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων στη σημερινή παρουσίαση της ΠΛΑΙΣΙΟ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.
«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την αναπτυξιακή μας πορεία, ακόμα και εν μέσω κρίσης», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΛΑΙΣΙΟ, κος Γιώργος Γεράρδος, παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου για το εννιάμηνο του 2010.
Πρόσθεσε, ότι η ΠΛΑΙΣΙΟ στηρίζει τη συνεχή ανάπτυξη της στην αύξηση του μεριδίου αγοράς, ακόμη και μέσα σε συρρικνούμενη αγορά, την οποία επιτυγχάνει μέσω της συνεχούς βελτίωσης των ανθρώπων της.
Επίσης, ο κος Γεράρδος παρουσίασε την επιτυχημένη πορεία της private label της ΠΛΑΙΣΙΟ, Turbo-X, η οποία ενδυναμώνει συνεχώς την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα Turbo-X ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, χάρη στις μοναδικές υπηρεσίες που εξασφαλίζει η αγορά τους. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα συναρμολόγησης στα μέτρα του πελάτη, τετράωρη τεχνική υποστήριξη, συνεχή αναβάθμιση, καθώς και δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. Ακολουθώντας την ίδια λογική, εντυπωσιακή είναι και η πορεία των private labels Q connect, @work και Sentio.
Αναφορά έγινε στη συνεχή και συνεπή μείωση των εξόδων του Ομίλου, καθώς και στην πολύ επιτυχημένη διαχείριση της ρευστότητας του. Η μείωση των αποθεμάτων, των απαιτήσεων από πελάτες, των υποχρεώσεων σε προμηθευτές, καθώς και η χαμηλή δανειακή επιβάρυνση του Ομίλου αναφέρθηκαν από τον κo Γεράρδο. Τέλος, η Διοίκηση του Ομίλου θεωρεί ότι, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για την επανεγκατάσταση κάποιων καταστημάτων.